Gratis og online fakturaprogram til windows Gratis og online fakturaprogram til windows

Gratis fakturaprogram til Windows

Gratis fakturering til alle selvstændige. Spar tid og penge, send ubegrænsede fakturaer og få overblik over din økonomi med Billy Basic. Start med en gratis prøveperiode af Billy Premium og se, om programmet er noget for dig.

Billy fakturaprogram og Billy logo Billy fakturaprogram og Billy logo

Med Billy Basic kan du

  • Sende ubegrænsede fakturaer gratis
  • Få gratis support alle ugens 7 dage
  • Holde styr på dine kontakter
  • Ordne de moms med få klik
  • Få lavet dit årsregnskab billigt og hurtigt
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Fakturering

Med Billy Basic kan du på få minutter oprette og sende en online faktura afsted, og du kan sende lige så mange fakturaer du vil helt gratis. Den smarte oversigtsfunktion giver dig et faktureringssystem med lynhurtigt overblik, så du ved præcis, hvilke fakturaer dine kunder har betalt, og hvilke de skal betale. Alle nye brugere starter med en gratis prøveperiode af Billy Premium, så det er muligt at afprøve hele programmet, inden du tager stilling til, om det opfylder dine behov. Med Billy Premium har du mulighed for at tilføje dit firmas logo, ændre valutaen, give rabat, tilføje en personlig hilsen og meget mere. Efter at prøveperioden er slut, kan du oprette en gratis Basic-bruger eller fortsætte som betalende Premium-bruger.

Kontakter

Få styr på dine kontakter ved at bruge Billy som din adressebog. Slå kontakter op via din mobil eller iPad og vær sikker på, at du altid har styr på dine kunder.

Du har i Billy mulighed for at importere og eksportere dine kontakter. Med denne funktion kan du nemt tilføje kontakter ved at indlæse CSV-filer.

Sikkerhed og backup

Billy benytter sig af SSL-sikkerhed ligesom hos din netbank. Dette betyder at al kommunikation mellem dig og Billy er krypteret. Billys servere er opsat på en sådan måde, at alle dine data ligger sikret i flere kopier. Hvis en server skulle gå i stå, står der straks en anden server klar til at tage over, uden nogen form for tabt data. Billy tager også automatisk backup flere gange i døgnet. Du kan også selv tage backup når som helst. Skulle du selv ønske en backup af dine bilag lokalt på din computer, kan du også få det.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy Basic kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til, at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00 alle ugens dage.

Du skal blot skrive til os på billy@billy.dk eller ringe på tlf.: 60246024.