Billy Regnskabsprogram og festival for selvstaendige

Bliv en endnu bedre selvstændig og tjen flere penge

Torsdag den 31. januar 2019 kl. 13 på KU.BE på Frederiksberg

Billy Regnskabsprogram festival for selvstændige

Program:

  • Start kl. 13.00
  • Velkomst ved Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj
  • Regnskabsskolen v. Anette Sand
  • Advodan v. Susanne Landbo Quedens
  • DANA
  • Billy v. Toke Kruse

Arrangementets formål

Networking er vigtig som iværksætter og selvstændig. Derfor samler vi danske iværksættere og selvstændige til et gratis networking event, hvor du kan få gode råd fra eksperter, der giver dig inspiration til din virksomheds succes.

Mød blandt andet Toke Kruse og Billy Regnskabsprogram, som hjælper dig med lettere at drive din virksomhed.

DANA står klar til at give dig svar på, hvordan en a-kasse kan styrke din forretning. Derudover får du konkrete råd med hjem, som du kan bruge direkte i din virksomhed.

På Regnskabsskolens stand kan du stille konkrete spørgsmål til din egen bogføring, og har du fx et bilag, du ikke kan finde ud af, så tag det med. Du kan også få gode råd til, hvordan du organiserer dit regnskabsarbejde på en overskuelig måde og finde ud af, hvad Regnskabsskolens kurser kan gøre for at lette din bogføring. Anette Sand fra Regnskabsskolen holder også et oplæg.

Endelig er Advodan klar til at svare på alle dine juridiske spørgsmål om din virksomhed. Du kan blandt andet spørge om ansættelse, kunde- og leverandørsamarbejder, markedsføring og indgåelse af kontrakter.

Sted

KU.BE Frederiksberg

Dirch Passers Allé 4

2000 Frederiksberg


Billy er regnskabsprogrammet, der gør det nemmere at være selvstændig. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Billy Regnskabsprogram logo