Billy regnskabsprogram logo Billy regnskabsprogram logo

Pris:

Adgang til brændstofsrabatter.

Gratis

Få adgang til gratis brændstofsrabatter.

Bliv medlem af Indkøbsnetværket, og få gratis adgang til brændstofsrabatter.

Indkøbesnetværket er netværk for mindre og mellemstore virksomheder, hvor du gennem dit medlemsskab kan opnå tidsbesparelser og lavere indkøbspriser hos leverandørerne indenfor et bred udvalg af brancher.

Fordele ved at være medlem af Indkøbsnetværket:

  • Egen rådgiver: som medlem får du tildelt din egen rådgiver, som du altid kan tage kontakt til i tilfælde af, du har behov for råd eller hjælp – og det er gratis.
  • Analyse af besparelser: Indkøbsnetværket laver gratis analyser, hvor de sammenligner jeres nuværende priser med de priser, de kan skaffe fra deres leverandører.
  • Lave priser og mindre tidsforbrug: Fordi Indkøbsnetværket samler mange virksomheder i et samlet netværtk, der køber ind på samme aftale, kan de få lave priser.
  • Markedsovervågning: Med deres medarbejdere i marken, har de altid fingeren på pulsen, så de kan reagere, når der sker noget på markedet. Medlemmerne holdes orienteret via nyhedsbreve.

Når du melder dig ind i Indkøbsnetværket som Billy-bruger, får du gratis adgang til brændstofsrabatter hos Q8, Cirkel K og Shell samt uforpligtende rådgivning om andre leverandøraftaler.

Relaterede produkter

Billy Regnskabsprogram og anbefalingsbanner Billy Regnskabsprogram og anbefalingsbanner
Billy Regnskabsprogram og Nem Advokat
Billy Regnskabsprogram og Talentbird