Alt hvad selvstændige
har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis,
eller prøv hele programmet i 30 dage.

Automatiske rykkere

Automatiske Rykkere hjælper dig med at indhente dine penge, hvis en kunde glemmer at betale din faktura. Du skal blot beslutte dig for, om du vil starte dit rykkerflow manuelt eller køre startprocessen automatisk.

Opret rykkerflow

Automatiske Rykkere gør det nemt for dig, hvis en betaling udebliver. Du starter dit rykkerflow med et enkelt klik, og derefter vil din kunde modtage en rykker eller en notifikation på e-mail og sms.

Et skræddersyet rykkerflow

Du kan frit vælge mellem tre skræddersyede rykkerflows, der følger op på de ubetalte fakturaer på en venlig, neutral eller alvorlig måde. Vi har naturligvis sikret, at rykkerflowet lever op til dansk lovgivning, så du er sikret en juridisk korrekt rykkerprocedure.

Venligt rykkerflow

Det venlige rykkerflow består af 4 notifikationer og 3 rykkere.

Dette rykkerflow er designet til “den gode kunde”, som måske har overset din faktura. Den er derfor skrevet i et venligt sprog, og du kan med fordel sende rykkerflowet til en god kunde, som du har et tæt forhold til.

Neutralt rykkerflow

Det neutrale rykkerflow består af 3 notifikationer og 3 rykkere.

Du kan bruge det neutrale rykkerflow som standardflow, hvis du gerne vil håndtere alle dine kunder ens. Det er skrevet i et neutralt og formelt sprog.

Alvorligt rykkerflow

Det alvorlige rykkerflow består af 1 notifikation og 1 rykker.

Dette rykkerflow er designet til “den dårlige betaler”, som gang på gang glemmer at betale dine fakturaer til tiden. Det er derfor skrevet i et formelt og kortfattet sprog.