Alt hvad selvstændige har brug for

Billys funktioner gør regnskab sjovt. Få fakturamodul gratis, eller prøv hele programmet i 30 dage.

Prøv gratis i 30 dage

Diverse

Farvetema

Du kan vælge blandt en lang række farver og dermed selv designe dit regnskabsprogram.

Farvetemaer i Billy

Brugervenlighed

Brugervenlighed er ikke noget, man normalt sætter ord på, men vi har alligevel valgt en liste over nogle af de funktioner, som gør dit liv lidt lettere.

Automatisk gem

Hvis du ved en fejl kommer til at navigere væk fra en side, hvor du har vigtig data, der ikke er gemt, beder programmet dig bekræfte din navigering for at undgå at du mister din information.

Superfelter

Alle felter, hvori du kan vælge noget, kan du også oprette et nyt element (et såkaldt superfelt). Du kan også søge direkte i superfeltet. I langt de fleste tilfælde foregår dette 100 % på din egen computer, hvilket betyder, at du får øjeblikkelig feedback, da man ikke skal vente på en server.

Hurtig load

Det tager normalt 100-200ms at hente programmet til din browser. Derefter skal der kun hentes data fra serveren, hvilket sparer dig for tidsslugende sideskift, som det ses på ældre websider.

Nem hentning af filer

Når du skal hente en fil, kan du både klikke på en knap for at gå fra en “filbrowser” til din egen computer, eller du kan ’dragge og droppe’ filen ind i din web app, hvilket er let, hvis filerne ligger på dit skrivebord.

Touch-optimeret

Billy komplette program virker naturligvis på din iPad.

Sprog

Billy kan bruges på både dansk og på engelsk, og vi har flere sprog på vej som fx spansk og kinesisk.

Billy er et personligt site. Derfor kan du let tilpasse sidemenuen præcis, som du vil. Du kan selv vælge, hvilke links der skal være synlige.

Apps

Vi arbejder hårdt på, at lave ekstra apps til dig, som fx tilbuds-app’en og andre smarte apps. De vil gøre din hverdag meget lettere.

Supersøgning

Søg på alt lige fra kontakter, regninger, fakturaer, konti og produkter, og oplev, hvor let det er at navigere rundt i Billys univers.

Webfilm

Vi har gjort regnskab let. Derfor har vi integreret support-videoer overalt i regnskabsprogrammet, så du kan få en mere udførlig forklaring af tingene.

Kunderådgivning

Vi har indsat kontaktformularer på hver eneste side, så du let kan komme i kontakt med kunderådgivningen, der altid sidder klar med svar og rådgivning.