Din fradragsguide

Fradragsguide sparegris

Toke Kruse

Introduktion


Hej virksomhedsejer!
Jeg driver regnskabsprogrammet Billy, der er Danmarks letteste regnskabsprogram, og har erfaret, at mange virksomhedsejere – uanset om de er freelancere, håndværkere eller iværksættere – går glip af store summer penge.

Det er brandærgerligt, for du har krav på fradragene (!), og det er især ærgerligt at gå glip af dem, bare fordi reglerne er kringlede. Derfor har Billy i samarbejde med vores dygtige revisorer udarbejdet denne guide, så du ved, hvordan du kan spare tusindvis af kroner penge.

Guiden er skrevet til dig med en mindre virksomhed, og giver dig et hurtigt overblik, så du ikke bliver snydt for dine tilgodehavender. Husk, at dine fradrag kan optimere din virksomheds økonomi betragteligt.

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger
broom

Du kan altid få gratis råd og vejledning hos Billy. Vi hjælper dig godt på vej og sørger for, at du får opbygget din drømmevirksomhed. Og husk, at du kan prøve programmet helt gratis i 30 dage.

’10 måder at snyde SKAT - Helt lovligt’ er baseret på eksempler og vi tager forbehold for eventuelle ændringer/opdateringer i lovgivning samt tastefejl.

Guiden er senest opdateret den 17/02/2020 med satser for 2020. Der tages forbehold for eventuelle ændrede satser i 2020.

Jeg håber, at du får glæde af vores fradragsguide.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.