Billy er mere end et regnskabsprogram

Billy er mere end et regnskabsprogram Billy er mere end et regnskabsprogram

I Billy hjælper vi virksomhedsejere og selvstændige med at drive virksomhed. Vi er din uundværlige ressource, der samler alt det, som omhandler virksomhedsdrift.

Selvom Billy er kendt som Danmarks letteste regnskabsprogram, så hjælper vi også vores brugere med at drive deres virksomhed. Det sker bl.a. med attraktive og relevante guides. Vi har blandt andet skrevet:

  • 10 måder at ”snyde” SKAT – helt lovligt
  • Regnskabsguiden
  • Ferieloven og ansatte

Du kan se en oversigt over alle vores guides og bøger på vores hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig vores gratis bogklub.

Blå billy bog

Få guiden som e-bog

Jeg accepterer Billys betingelser for opbevaring af personoplysninger
broom

Blog med endnu flere råd til virksomhedsejere
Du kan altid holde dig opdateret på vores blog, hvor både revisorer og Toke Kruse ekspertblogger om emner, der er relevante for netop dig.

Du kan prøve Billy gratis
Du kan hurtigt og nemt tilmelde dig vores 14 dages gratis prøveperiode på www.billy.dk. Det er helt uden binding.

Vi hjælper dig med at finde en professionel revisor
Søger du en kvalificeret revisor, kan du finde ham eller hende på www.revisorrating.dk. Søger du en kvalificeret revisor med indgående kendskab til Billy, kan du finde ham eller hende her.

Gratis rådgivning alle ugens 7 dage
Vores Hjælpecenter holder åbent alle ugens dage. Vi er klar ved telefonen fra kl. 08-23. Uden for telefonens åbningstider kan du altid stille spørgsmål på billy@billy.dk.

Mange hilsner

Teamet bag Billy

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.