Enkelt regnskabsprogram med Billy Enkelt regnskabsprogram med Billy

Få styr på din likviditet og overblik over din økonomi

Med Billy regnskabssystem er det nemt at holde øje med betalinger. Du har et konstant overblik over dine indtægter og udgifter.

Hvad er likviditet?

Let overblik over betalinger

Med Billys online betalingssystem er det nemt at holde øje med din virksomheds betalinger, hvor du får et konstant overblik over dine indtægter og udgifter.

Hver gang du har sendt en faktura eller betalt en regning, registreres dette automatisk i dit betalingssystem, hvorefter din balance opdateres. Det giver dig et let overblik over din virksomheds likviditet og din bankkonto.

Billy Regnskabsprogram og faktura checkmark

Mere end bare et betalingssystem

Hos Billy får du ikke bare et overblik over din likviditet og dine ind- og udbetalinger. Vi har specialiseret os i at gøre det lettere for dig at få et samlet økonomisk overblik i vores komplette regnskabsprogram.

  • Udsend fakturaer til kunder
  • Betal regninger til leverandører
  • Upload kvitteringer med din smartphone
  • Afregn moms let og hurtigt
  • Få overblik over dine kontakter
Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial

Søren Bælum

Stifter af Deluxelife.dk

"Billy er rigtig nemt at bruge. Et eksempel kan være at få ramt den rigtige momspost ved en frokost med en kunde - der er det utroligt nemt at finde"

Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial

Bettina Spendrup

Frisør

"Billy gør min bogføring overskuelig og utrolig let. Samtidig sparer jeg penge på ikke at skulle ansætte en bogholder. Jeg kan varmt anbefale Billy"

Likviditet - en altafgørende faktor

En virksomheds likviditet for en periode er et vigtigt redskab til at vurdere bæredygtigheden af din virksomhed og til at træffe forretningsmæssige beslutninger. Ved opstart af ny virksomhed har dine pengestrømme en særlig væsentlig betydning og er vigtigere end dine faktiske indtægter i perioden.

Derfor er det essentielt at have et godt regnskabsprogram, der kan danne et økonomisk overblik over din virksomheds pengestrømme.

Overblik over fremtidige cash flows

At være i stand til at forudsige pengestrømme for de kommende dage, uger eller måneder kan hjælpe din virksomhed med at undgå likviditetsproblemer. Eksempelvis kan en virksomhed, der præsterer flotte salgstal, være i alvorlige problemer. Hvis ikke virksomheden modtager øjeblikkelig betaling for disse varer, kan den muligvis ikke finansiere sine udgifter til regninger, løn, opfyldning af varelager mv.

Et likviditetsproblem betegner derfor en situation, hvor virksomheden ikke er i stand til at betale sine udgifter pga. afventende indbetalinger.

Få første måned gratis

Prøv vores regnskabsprogram gratis i 30 dage, hvor du får adgang til alle programmets funktioner og giver dig mulighed for at danne dit eget indtryk af vores mange funktioner. Ingen omkostninger, ingen forpligtelse.