Flyt til Billy regnskabsprogram og
få en gratis årsopgørelse

Få en gratis årsopgørelse til en værdi af 500 kr.
Vi flytter gratis dit regnskab til Billy, så du kan komme hurtigt i gang.

Vi flytter gratis dit regnskab

Vi hjælper dig med at flytte dit regnskab til Billy - helt gratis. På den måde er du sikker på at komme godt i gang med Billy. Tilmeld dig gratis ovenfor. Efterfølgende kontakter vi dig angående flytningen af dit regnskab.

Dataen fra dit tidligere regnskabsprogram bliver overført som finansposteringer i Billy. Vi flytter også dine kontakter og produkter med. Det eneste vi kræver, er en posteringsjournal fra dit gamle regnskab.

Gratis årsopgørelse

Når du har tilmeldt dig, og vi har flyttet alt dit regnskabsdata over i Billy, laver vi en gratis årsopgørelse til dig. Årsopgørelsen har en værdi af 500 kr. Årsopgørelsen er et flot opstillet dokument af dit årsregnskab.

Hvis vi skal udarbejde din årsopgørelse, skal du sikre dig, at dit regnskab stemmer i kroner og ører. Derudover skal vi have adgang til dit regnskab. Når du har tilmeldt dig, kontakter vi dig med nærmere information.

Prøv Billy gratis før du flytter regnskabsprogram

Det kan godt føles som en stor beslutning, at flytte regnskabsprogram. Du kan derfor gratis prøve Billy i 30 dage - helt uden binding. Så har du en god mulighed for at finde ud af, om Billy er noget for dig.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan modtage en gratis årsopgørelse, hvis ikke du indtaster dine kortoplysninger efter 30 dage. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte vores support på billy@billy.dk eller 60 24 60 24.

Tilmeld dig og få en gratis årsopgørelse

Ingen binding. Intet betalingskort er nødvendigt.