Gratis og online bogføring Gratis og online bogføring

Online bogføring som alle kan finde ud af

Billy er et online bogføringsprogram, som er udviklet til selvstændige og mindre virksomheder, der gør det sjovt og nemt at drive virksomhed og på samme tid sikrer, at alle kan være med.

Billy Regnskabsprogram og Billy logo Billy Regnskabsprogram og Billy logo

Hurtig og enkel bogføring

Billy er online bogføring, der er nemt at udføre, og hvor det samtidigt er muligt for din bogholder og revisor at have adgang til dit regnskab.

  • Fakturering
  • Regninger og udgifter
  • Momsafregning
  • Bankafstemning
  • Tilbudsstyring
  • Mere end 80 app integrationer
Billy Regnskabsprogram og Michael Hocker Billy Regnskabsprogram og Michael Hocker

Michael Høcker

Selvstændig håndværker

"Billy gør sproget rigtig let at forstå, og de taler til en, som man ville stå og tale til sin kollega. Forkaringen på tingene er meget nemmere at forstå end nogle svære regnskabstermer."

Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial

Søren Bælum

Stifter af Deluxelife.dk

"Billy er rigtig nemt at bruge. Et eksempel kan være at få ramt den rigtige momspost ved en frokost med en kunde - der er det utrolig nemt at finde."

Hvorfor er bogføring vigtigt?

Som virksomhedsejer i Danmark er du forpligtet til at holde styr på din virksomheds økonomi ved at bogføre indtægter og udgifter, ligesom at de fleste erhvervsdrivende også har pligt til at aflægge moms- og årsregnskab. Bogføring er derfor nødvendigt for at drive virksomhed, der skal sikre den rette indberetning af moms og skat.

Få mere ud af din virksomhed

Med Billys online bogføringsprogram får du et let overblik over økonomien i din virksomhed. Ved at tage del i din virksomheds bogføring og regnskab får du samtidigt et større indblik i, hvordan din virksomhed fungerer, der sammen med dit unikke branchekendskab vil klæde dig godt på til at træffe optimale beslutninger på vegne af din virksomhed.

Hjælp at hente

Hos Billy ønsker vi at gøre bogføring så let for dig som muligt. Derfor yder vi gratis rådgivning alle ugens dage på telefon og mail mellem 8 og 23.

Kontakt os på billy@billy.dk eller 60 24 60 24.

Få første måned gratis

Tilmeld dig Billys online bogføringsprogram og få første måned med Billy Premium til 0,-. Herefter fra 195 kr./md. ved årsbetaling. Du får adgang til alle systemets funktioner og kan derfor danne dit eget indtryk af Billys bogføringsprogram. Ingen binding og ingen omkostninger.