Billy Regnskabsprogram og Sproom E-fakturering Billy Regnskabsprogram og Sproom E-fakturering

Elektronisk fakturering og bogføring

Med Sproom og Billy kan du nemt sende alle former for elektroniske fakturaer, og samtidig bevare det økonomiske overblik med Danmarks letteste regnskabsprogram.

Billy Regnskabsprogram og blåt blinkende Billy logo

Send og bogfør automatisk

Som Premium-bruger af Billy, kan du nu få elektronisk fakturering og bogføring helt gratis med Sproom. Bliv fri for flere systemer, dobbeltarbejde og manuel indtastning. Med integrationen mellem Billy og Sproom kan du sende alle dine fakturaer både til det offentlige og det private direkte fra dit regnskabsprogram. Du sender fakturaen elektronisk med få klik, efter du har oprettet den i dit regnskab, og din kunde vil altid modtage den, præcis som han ønsker det.

Billy Regnskabsprogram og Sproom elektronisk fakturering

Elektronisk fakturering fra Sproom

Med flere platforme, standarder og formater til elektronisk fakturering, er Sproom med sit åbne netværk en af Nordens foretrukne løsninger til elektronisk fakturering. Du skal blot sende dine fakturaer fra ét sted, så klarer Sproom resten. Fakturér alle på den måde der passer dig bedst, både offentlige, erhverv og private, og følg din faktura hele vejen frem til den bliver åbnet.

Læs mere om Sproom

Få overblik over din økonomi

Billy gør regnskab let for dig som selvstændig og du har altid et overblik over din økonomi. Med Billy Premium kan du:

  • Let sende fakturaer
  • Afregne moms med få klik
  • Uploade kvitteringer med din smartphone
  • Få gratis support på telefon og mail hele ugen
  • Normalpris fra 195 kr./md.