Tilbud til Billy-brugere

Som Billy-bruger får du 20% rabat på alle Nemadvokats ydelser

Få 20% rabat
Billy Regnskabsprogram og varemaerkeregistrering Billy Regnskabsprogram og varemaerkeregistrering

Varemærkeregistrering

Med et registreret varemærke sikrer du dig mod, at andre krænker dine rettigheder. Nemadvokat har 9års erfaring med varemærker, og kan hjælpe dig med ansøgningen gennem systemet – hurtigt og effektivt.

Sikring af/ beskyttelse af varemærke

Som erhversdrivende kan det i mange tilfælde være interessant, at få sit logo, firmanavn, slogan eller lignede beskyttet som et varemærke, så du får eneret til at benytte det for dit virksomhed. Det gælder særligt, hvis du vil synliggøre dig inden for din branche og adskille dig fra dine konkurrenter.

Et varemærke kan både stiftes ved ”ibrugtagning” og ved registrering hos Patent- og Varemærkestyrelsen.

Nemadvokat foretager en vurdering af det varemærke, som du ønsker at registrere og giver dig deres anbefaling inden ansøgningen indsendes. Hvis du har forretning uden for Danmark kan Nemadvokat også hjælpe dig med at registrerer varemærker i en lang række lande og områder, herunder hele EU, Norge, USA, Kina m.v.

Nemadvokats honorat afhænger af, hvilket land mærket ønskes registreret i. Honoraret starter fr 4.995 DKK eksl. moms og gebyrer til myndighederne.


Billy er regnskabsprogrammet der gør det nemmere at være selvstændig. Gem kvitteringer med mobilen, send fakturaer og afregn moms med ét klik.

Billy Regnskabsprogram logo