Billy Regnskabsprogram samarbejder med uniqkey

Beskyt dine onlinetjenester med Uniqkey

Uniqkey er en samlet sikkerhedsløsning, som er både let og overskuelig, hvor du nemt kan dele logins med en kunde, revisor eller medarbejder. Hæv samtidig sikkerheden markant for cloudbaseret programmer, du bruger, som for eksempel Billy.

Bliv ringet op af en sikkerhedsrådgiver fra uniqkey, som guider dig gennem opsætningen, så du er bedre rustet mod cyberkriminalitet.

Med uniqkey får du

  • Øget sikkerhed med 2-faktor godkendelse
  • Sikker deling af logins
  • Overblik over din virksomheds digitale adfærd
  • Support døgnet rundt
  • Og meget mere

Hvordan virker uniqkey?

Uniqkey er en password og identity manager, der samler dine adgangskoder til dine favorit online-tjenester og sikre dem imod phishing angreb. uniqkey genererer adgangskoder på op til 72 tegn med automatisk login, automatisk to-trins godkendelse og automatisk dannelse af audit-log (jfr. krav i henhold til persondataforordningen). Det betyder, at du ikke længere skal huske lange og forskellige adgangskoder til de programmer, du anvender. uniqkey giver et overskueligt og visuelt overblik over alle dine logins, så du nemt kan tilføje og fjerne brugere til dine programmer. Løsningen giver også mulighed for at dele logins på en sikker måde, som for eksempel hvis du skal dele et login med en revisor, en medarbejder eller en kunde.

Skal jeg øge min IT-sikkerhed?

Det kan have mange negative konsekvenser både økonomisk og personligt, hvis man bliver udsat for et hackerangreb. Derfor er det en god ide, at man har fokus på at sikre sin virksomhed bedst muligt. De fleste hackerangreb skyldes stjålne logins, for svage adgangskoder eller manglende to-trins godkendelse. Derudover bidrager den stigende brug af cloudbaseret-programmer til, at man som virksomhed kan have svært ved at følge med i de forskellige brugeres adgange, og at brugerne selv har svært ved at huske de mange forskellige logins og koder.