Jørn M. Schmidt

Jannie M. Hansen

Billy-certificeret Revisor

"For mig er økonomisk stabilitet lig med frihed"

Vi sætter tingene i perspektiv

Revisionsfirmaet Jørn M. Schmidt har et bredt kundegrundlag fordelt på mange forskellige brancher og virksomhedstyper. Jørn M. Schmidt betjener hovedsageligt mindre og mellemstore virksomheder.

Interview med Jannie M. Hansen

04.12.2013

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At vi kun arbejder med tal, og at vi er kedelige. Sandheden er, at vi skal kunne meget andet end at arbejde med tal; vi hjælper alle slags mennesker med at optimere deres virksomheder. Men fordomme har vi jo alle sammen…

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Det er alsidigheden. Mit job kræver et stort kendskab til mange brancher, og det er rigtigt spændende, synes jeg.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Hvis vi har en god dialog hele vejen igennem et forløb, så ved jeg, at kunden generelt er godt tilfreds. Og når man møder en smilende kunde på gaden, så ved man også, at man har gjort et godt stykke arbejde.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Den selvstændige skal virkelig ville sit projekt. Viljen er det vigtigste! Man skal vide, at det kræver mange timer og hårdt arbejde at starte op selv. Gode idéer er én ting, men en anden er at føre dem ud i livet. Man skal være realistisk.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Fordi et regnskabsprogram giver den selvstændige et overblik over virksomhedens økonomi. Så enkelt kan det siges! Et godt regnskabsprogram afspejler virkeligheden, og det har den erhvervsdrivende hårdt brug for.

6. Hvad drømmer du om?

At opretholde balancen mellem at drive min sunde virksomhed og have tid til min familie. Jeg mistede min mor i foråret, så jeg husker på at bruge min tid på det, der giver mening for mig.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

For mig er økonomisk stabilitet lig frihed! I den forstand er mine drømme opfyldt.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Faktureringsmodulet og overbliksfunktionen. Det er så let at sende en faktura i Billy. Og det er smart, at man kan anvende sit eget logo. Og så kan jeg godt lide overbliksfunktionen.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Min rådgivning bliver simpelthen bedre, fordi jeg som revisor meget bedre kan støtte min kunde i sine overvejelser. Det, at jeg har adgang til mine kunders data via Billy, gør en stor forskel. Dermed undgår min kunde fejl og misforståelser.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det er supernemt at anvende. Simpelthen!