Kompagniet For Økonomi ApS

Kim Jensen

Billy-certificeret Revisor

"Fordi det skal være sjovt at være selvstændig"

Fordi det skal være sjovt at være selvstændig!

Hos Kompagniet For Økonomi er vi eksperter i små og mellemstore virksomheder samt opstart af virksomhed. Vi følger med dig hele vejen, står for bogføring, moms, og årsregnskaber, samt rådgivning om skat og finansiering mv. Vi kan strikke en god løsning sammen, der passer til dig og din tegnebog.

  • Bogholderi, regnskab, moms og skat
  • Revisoruddannet personale
  • Effektive digitale løsninger.
  • Yderst konkurrencedygtige priser

Kompagniet For Økonomi revisor i Tune 

Kompagniet For Økonomi går ind for at det skal være sjovt at være selvstændig. Derfor står de klar til at sørge for, at økonomien ikke skal være en forhindring i din virksomhed. Hvad end du er klar til at springe ud som iværksætter, eller allerede har en virksomhed, kan Kompagniet For Økonomi hjælpe med at finde de bedste økonomiske løsninger til dig. De er Billy-certificeret og beliggende i Tune, og så har de også kendskab til Billy. 

Revisor i andre byer

Søger du revisor der kender Billy’s regnskabsprogram et andet sted i landet, kan du her se en liste med forslag:

Interview med Kim Jensen

18.01.2016

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

Fordomme er en sjov størrelse – det at sætte folk i bås, har vi alle åbenbart behov for. Jeg er sikker på at alle kender fordommen omkring en revisor. Heldigvis lever langt fra alle op til fordommen, for hvad hjælper det at være en nørd til sine tal og regler, hvis man ikke kan formidle sin viden, så andre kan forstå og få glæde af den.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Alsidigheden i arbejdet, og de mange forskellige problemstillinger der løbende skal løses, er klart det bedste ved jobbet. Kontakten med mange mennesker, som alle brænder for at gøre deres virksomhed så succesfuld som muligt, er inspirerende og lærerigt.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Jeg spørger dem. Kun ved en åben og direkte kommunikation kan man reelt vide om kunden er tilfreds. Selvfølgelig er der visse positive signaler der indikerer en tilfreds kunde – men der kan jo være detaljer eller nuancer, der kan gøres anderledes.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Husk at fejre dine succeser undervejs. Lav enkle synlige mål – nå dem og sæt nye.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Økonomiske resultater er den mest direkte måling du kan have af din succes. En løbende registrering og opfølgning er med til at forøge motivationen.

6. Hvad drømmer du om?

Jeg er i gang med at udvikle en virksomhed, der vender op og ned på den traditionelle måde at tænke bogholderi, regnskab og økonomisk rådgivning på.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Økonomisk sikkerhed kan hurtigt blive en sovepude, som ikke altid er foreneligt med at drive virksomhed. De mest succesfulde iværksættere investerer konstant, og sætter konstant den økonomiske sikkerhed overstyr, indtil drømmen og målet er nået.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

De forskellige apps som gør det enkelt at drive virksomhed, og selv stå for bogføringen. Som regnskabsmand er der også rigtig gode muligheder for import og export af data, hvilket er fantastisk.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Hvorfor skal det være så dyrt at have en revisor tilknyttet. Med Billy kan du selv bogføre, og dermed spare en hel del. Ved at samarbejde med en dygtig revisor, der kan hjælpe med det svære, udnyttes kompetencerne bedst muligt, til den mest optimale pris. Herudover vil de gode råd kunne spare både skat, omkostninger og besvær.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det er enkelt og intuitivt at gå til. Først og fremmest kan alle hurtigt udarbejde og sende en faktura – men alle kan også bogføre med Billy.