NV-Revision

Thomas Olesen

Billy-certificeret Revisor

"Det er afgørende at have styr på sin økonomi"

Vi møder dine behov

Hos NV-Revision sættes den personlige kontakt meget højt. NV-Revision assisterer bl.a. med udarbejdelse af årsrapporter og budgetter og ved økonomiske og skattemæssige forhold.

NV-Revision revisor i Aulum

Vælger du NV-Revision får du skræddersyet revision til dig og din virksomheds økonomi. NV-Revision kender Billy’s regnskabsprogram, og her kan du få en Billy-certificeret revisor til en konkurrencedygtig pris, hvor dine behov bliver imødekommet. NV-Revision er beliggende i Aulum og betjener primært virksomheder af mindre til mellemstor størrelse, med fokus på et mere personligt forhold. 

Revisor i andre byer

Hvis du søger en revisor, der kender vores regnskabsprogram, et andet sted, så tjek listen med forslag til revisorer i andre byer herunder: 

Interview med Thomas Olesen

03.12.2013

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

De fleste vil nok sige, at vi er kedelige. Og det er da også sandt. Men sandheden er også, at vi er pligtopfyldende, har en høj moral og er til at stole på.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Jeg kan godt lide det tætte forhold, som man har med folk. Og så kan jeg godt lide at få ting til at stemme og at se resultater.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Jeg forventer egentlig ikke roser. Jeg tager jo betaling for mit arbejde. Men jeg oplever da tilfredshed, når jeg har et godt forhold til en kunde. Det at blive ”dus” med en kunde er en god indikator.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Fokuser meget. Koncentrer dig om det, du er god til, og lad andre lave det, du ikke har lyst til. Brug dine kræfter på det, du er god til, og kend dine begrænsninger.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Et godt regnskabsprogram hjælper den selvstændige med at få struktur og med at få lavet tingene løbende. Billy gør det faktisk sjovt at fakturere.

6. Hvad drømmer du om?

Tryghed og trivsel i hverdagen. Det ultimative for mig er, at min familie har det godt. Det er en drøm i sig selv. Men det er da klart, at den der store bil – den drømmer jeg da også om.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Det handler om at have styr på sin økonomi. For mig har det altid været afgørende.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Jeg er meget imponeret over, hvor let det er at sende en faktura. Det kræver ganske lidt at lave en flot faktura i Billy, og det er en stor fordel.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Det er vigtigt at have et redskab, der fortæller én, hvor ens økonomi bevæger sig hen. Et regnskabsprogram som Billy hjælper mig til at rådgive mine kunder, så i den forstand er Billy også et godt redskab til mig.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Sprogbrugen skiller sig væsentligt ud i forhold til andre regnskabsprogrammer, som jeg er stødt på. Layoutet er også meget indbydende. Man har bevæget sig væk fra det grå og kedelige, hvilket giver én lyst til at bevæge sig rundt på siden. Med andre ord giver designet én lyst til at lave regnskab.