"Hold dig til det du er god til!"

- Lars Roslyng

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

For dig, som vil drive din virksomhed professionelt

Hos Azets får du solid revisorassistance, hvad enten det indebærer bogføring, rådgivning eller lønforhold.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Lars Roslyng
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Lars Roslyng

27-02-2014

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At de er kedelige og tørre. En lille smule nørdede. Men det er vi absolut ikke – vi har humor! Det er klart, at vi er nødt til at være lidt nørdede og seriøse, da vi skal overholde lovgivningen, og det forventes, at det, vi siger, er korrekt, men det betyder ikke, at vi ikke også kan have lidt humor.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Møde en forfærdelig masse spændende mennesker og få lov til at blive en del af deres virksomhed. Det giver en ufattelig inspiration for mig at høre folks historier om, hvordan de driver deres forretning. Jeg får lidt med hjem hver dag og giver mine kunder noget med hjem. Det er fedt!

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Der er ingen tvivl om, at vi ved, når de er utilfredse. Men der findes ikke noget bedre end, når de siger til en, at de har været glade for de råd, man har givet dem eller siger tak for snakken efter et telefonopkald. Så bilder jeg mig ind, at jeg har gjort en kunde tilfreds.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Det er exceptionelt hårdt! Man skal være forberedt på at få nogle øretæver fra både kunder, leverandører og økonomien, men hold fast i din idé og tro på det, du kan! Hvis du er murer, så skal du ikke begynde at lave alt muligt andet håndværkerarbejde – hold dig til det, du er god til!

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Der er ingen tvivl om, at man skal have et ordentligt økonomiprogram. Jeg plejer at sige til nystartede: Før fik de en lønseddel fra deres arbejdsgiver – nu er regnskabsprogram, kontoplan og balance bare en udvidet lønseddel, som giver dem et overblik over deres økonomi og virksomhed. Uden et godt regnskabsprogram kan du ikke agere i tide og drive din virksomhed på seriøs basis!

6. Hvad drømmer du om?

Jeg er glad, når min familie fungerer. Jeg lever i nuet og vil ikke kunne se tilbage og ærgre mig over, at jeg ikke har gjort noget, som jeg har haft lyst til. Jeg er i princippet en person, som vil prøve en masse ting og opleve en masse ting. Jeg var for nylig oppe at lære at køre på is på en frossen sø 40 kilometer fra polarcirklen. Det var fedt!

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Jeg tager oplevelserne stille og roligt, hvad der nu kan lade sig gøre økonomisk og tidsmæssigt, men jeg er arbejdsnarkoman – jeg lever gennem mit arbejde. Det er klart, at det giver mig noget økonomisk robusthed og mulighed for at gøre det, jeg har lyst til.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Det er enkelt, simpelt og til at finde ud af. Man behøver ikke at sidde og tygge en masse manualer igennem for at lære programmet at kende. Det er lige til at gå til! Både for fagmand og bruger.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Det er simpelthen for at få leveret et produkt, som gør kunden mest tilfreds samlet set. Det kan samarbejdet mellem revisor og økonomisystem hjælpe med.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det er nemt at gå til. Funktionaliteten er i top! Det gør det nemt for os at anbefale, fordi vores kunder forstår det, og programmet forstår dem. Det skaber tryghed.