"Jeg synes, at det er fantastisk at sætte rammerne for nystartede"

- Dorthe Rasmussen

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

Gør en forskel

Bogholderkompagniet er et landsdækkende revisionsfirma. Alle medarbejdere har en baggrund som iværksættere og dermed solid forståelse for de behov, som selvstændige har.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Dorthe Rasmussen
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Dorthe Rasmussen

09-01-2014

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At de er introverte, og at de altid er begravet i papirer. Sandheden er, at revisorer er som alle andre mennesker. Ja, faktisk er vi meget sociale!

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

At møde iværksættere, der har spændende ideer og projekter. Selvfølgelig er jeg også interesseret i regnskabsdelen, men jeg synes, det er fantastisk at sætte rammerne for nystartede, så de forstår skat, selvskabsform osv. Det er super fedt at hjælpe folk videre.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Det kan både være, at jeg modtager en glad mail, eller at jeg får en ny kunde, som er blevet anbefalet af en anden kunde. Tilfredsheden kommer til udtryk på mange måder. Jeg har aldrig brugt en krone på markedsføring!

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

For mig handler det om at have ro på hjemmefronten. Hvis du skal give dig 120 % til en ny virksomhed, skal du have familien som medspiller. Så sørg for at få forventningsafstemt hjemmefra.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Fordi den selvstændige selv kan være med i de vigtigste processer. Bare det selv at kunne lave en faktura er enormt vigtigt. Så kan man nemlig altid selv følge op på tingene. Det er derfor, Billy er så genialt. Det kræver så lidt, men giver så meget værdi for virksomhedsejeren.

6. Hvad drømmer du om?

Jeg lever min drøm lige nu! Jeg synes, det er fantastisk at være iværksætter. Jeg har det sjovt og inspirerende hver dag. At opleve folks forretninger vokse; det er drømmen.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Det lyder måske modstridende, men det er ikke penge, der opfylder mine drømme. Jo, der er altid styr på økonomien, men jeg er ikke typen, der sparer op for at gøre noget bestemt. Jeg finder altid midler til det hele... på en eller anden måde.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Jeg modtog en dag et opkald fra en kunde, der sagde: ”Nu har jeg fundet løsningen! Nu kan jeg fakturere uden hjælp”. At blive bekendt med Billy var en øjenåbner. Så jeg kan ikke pege på én funktion, men vil fremhæve brugervenligheden som det vigtigste.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Hvis man administrerer sin økonomi alene, snyder man sig selv. Man får simpelthen ikke et overblik over alle de muligheder, der findes, hvis man er alene! Man kan jo heller ikke selv tjekke, om man har huller i tænderne!

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Man har valgt et letforståeligt sprog. Og så indeholder programmet kun de mest nødvendige faner og taster. Man bliver aldrig ’lost’.