"Det handler om at give sig tid til sine kunder"

- Stig Ostenfeld

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

Her er du ikke blot én i mængden

Funder & Ostenfeld er generalist-revisorer – ikke specialister. Det betyder, at virksomheden tilbyder professionel assistance inden for mange områder såsom skat, regnskabsudarbejdelse, finansiering og meget mere.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Stig Ostenfeld
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Stig Ostenfeld

09-01-2014

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

Ha! Det er selvfølgelig, at vi er sådan lidt stive i det, og at vi kun går op i penge. Sandheden er, at vi er som de fleste. Men jeg må dog indrømme, at man tit kan genkende en revisor på gaden!

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

At have kontakt med mange mennesker inden for mange forskellige brancher. Og så er det meget interessant at hjælpe folk med at få deres virksomheder til at fungere.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Det ved jeg, når jeg har haft en god samtale med en kunde, og når der er god energi. Det handler om at give sig tid til sine kunder og at give folk en god oplevelse. Det er i virkeligheden god service, jeg udøver.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Det er måske ikke et råd, men mere en reminder om, at når man bliver selvstændig, så er det altså ikke et 8-16 job. Det skal ens omgangskreds forstå og acceptere.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Det kræver rigtig meget at lave sit regnskab alene i et Excel-ark – og det er svært og besværligt. Og så kan man jo spare mange penge ved at bruge et regnskabsprogram frem for at bruge dem på en dyr bogholder.

6. Hvad drømmer du om?

Jeg er så heldig, at jeg allerede har gjort det, jeg drømmer om. Men et road-trip i Canada er nu stadig på drømmelisten.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Jeg har altid været god til at spare op, så i den forstand er tingene altid gået mere eller mindre mere op. Jeg vil dog bemærke, at det kræver omtanke og omstruktureringer at spare op. Man skal være villig til at leve på et lavere niveau.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Det bedste er helt klart, at programmet giver folk et lynhurtigt overblik. Det er uvurderligt. Og så forstår folk deres regnskab. Og det er jo ganske afgørende. Billy er det nemmeste regnskabsprogram, jeg kender.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Fordi det er alt for besværligt at gøre det selv. Man skal have økonomisk overblik, et godt regnskabsprogram og en dygtig revisor. Så er man godt kørende.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Fordi det er let!