Premium revisor i Billy Regnskabsprogram Premium revisor i Billy Regnskabsprogram

"JM Regnskabsservice hjælper dig med regnskabet, så du har bedre tid til at lave netop det, du brænder for!"

- Jonas Martinsen

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

JM Regnskabsservice

JM Regnskabsservice hjælper dig med regnskabet, så du har bedre tid til at lave netop det, du brænder for!


JM Regnskabsservice tager sig af alt fra bogføring til regnskabsmæssig optimering af din virksomhed. Vi tilbyder regnskabsservice, hvor du og dine behov som kunde er i centrum. Vi tager hellere end gerne et gratis møde med dig for at afklare dine behov.


Besøg os her.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Jonas Martinsen
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Jonas Martinsen

28-09-2015

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

Den hyppigste fordom om en revisor er helt sikkert, at de er kedelige typer, der gemmer sig bag sit skrivebord med bunkevis af papirer og regnskaber. Sandheden er mere, at der findes mange typer af revisorer, og langt fra alle er kedelige! Jeg vil i hvert fald ikke betegne mig selv som en kedelig revisor, og mange af de revisorer jeg kender er nogle af de sjoveste mennesker jeg nogensinde har mødt!

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Når ens kunder føler, at de får en værdi ud af din rådgivning. For mig, handler det om at være revisor, ikke blot om at udarbejde regnskaber for mine kunder. Det handler i lige så høj grad, om at forbedre mine kunders økonomiske situation og give dem et overblik over deres regnskab, som er til at forstå. Det bedste ved at være revisor er helt klart, når man rådgiver sine kunder i øjenhøjde.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Når man får en positiv respons på det arbejde, som man har udført for sine kunder. Det er en befrielse at se, når kunder føler, at alle de tunge regnskabsmæssige byrder løftes fra deres skuldre, og de kan koncentrere sig om at drive deres virksomhed, mens de ved, at vi har styr på deres regnskab. Så ved man, at ens kunder er tilfredse med ens arbejde.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Du må under ingen omstændigheder give op. Det er utrolig hårdt at starte op som selvstændig, og man får i starten langt oftere et ”nej” end et ”ja”. Derudover vil jeg anbefale, at hvis man ikke 100% har styr på bogføring og sit regnskab, er det bedre at lade en revisor stå for arbejdet, så man kan koncentrere sig om udviklingen af sin virksomhed. Jeg har set mange eksempler på, at det ville have været langt billigere for kunden at lade en revisor stå for regnskab til at starte med, end selv at forsøge uden at magte opgave. Et bogholderi der er bogført forkert kan ofte være dyrt at få rettet.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

For det første mindsker et godt regnskabsprogram risikoen for fejl betragteligt. Man vil meget nemt kunne identificere, hvor fejlen er og få rettet den. Derudover bidrager et godt regnskabsprogram til at give et godt overblik over sin virksomheds regnskab på en let og forståelig måde.

6. Hvad drømmer du om?

Min drøm er, at min virksomhed vil udvikle sig. Derudover ønsker jeg at bruge mere af min frihed med min kæreste, familie og venner. Jeg har tidligere, sammen med min kæreste, været på 2 jordomrejser og det er en drøm på sigt at komme på endnu flere rejser til interessante steder i verden.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Jeg har gennem mit liv oplevet, at med hårdt arbejde kan man opbygge et økonomisk sikkerhedsnet. Min første oplevelse med dette var, da jeg som 13-årig startede som avisbud. Jeg husker, at jeg arbejdede meget, og tjente måske 700 kr. pr. måned. Det lyder ikke af meget, men for en 13-årig knægt oplevede jeg den økonomiske sikkerhed i, at jeg kunne købe min første computer uden at være bekymret for min økonomi. For mig handler det dog ikke om at blive meget velhavende. Det, der giver mig lykke, er eventyret ved at være selvstændig, de konstante udfordringer, samt at se at ens virksomhed udvikle sig.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Jeg kan bedst lide det overblik, som Billy skaber over en virksomheds økonomi. Det sker på en meget simpel og overskuelig måde. Derudover er formidlingen af programmet skrevet i et meget simpelt og letforståeligt sprog, så selv komplekse situationer er til at forstå for alle.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Det er vigtigt at man har et redskab til at holde styr på sin økonomi. På den måde har man hele tiden et overblik og mulighed for at holde styr på sine indtægter, udgifter, SKAT og moms. Økonomien i ens virksomhed er selve grundlaget for at opnå succes og udvikling. Derfor er det så enormt vigtigt, at man har et klart billede af økonomien i sin virksomhed og får hjælp, når man har behov for det. Derfor er det så afgørende, at man har en revisor og et kyndigt regnskabsprogram som Billy til at hjælpe sig.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det er meget overskueligt opbygget så alle kan bruge det. Alle beskrivelser og guidelines er simple uden brug af komplicerede fagudtryk som menige mennesker alligevel ikke kan forholde sig til.