"Jeg anbefaler altid, at folk selv administrerer deres økonomi"

- Kasper Rabing Christensen

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

Vi er en ung og proaktiv virksomhed

Beierholm dækker alle kompetenceområder inden for regnskab og revision. Vi rådgiver blandt andre praktiserende læger, tandlæger, små og mellemstore virksomheder og foreninger i moms- og skattespørgsmål og generel drift af forretningen.


Beierholm er for alle. Vi hjælper iværksættere såvel som etablerede personlige virksomheder og selskaber under mottoet, at ”ingen kunde er for lille og ingen vokser sig for stor”. Med vores faglighed og en uformel omgangstone stræber vi efter at gøre hverdagen nemmere for vores kunder.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Kasper Rabing Christensen
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Kasper Rabing Christensen

27-12-2015

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At revisorer er kedelige! Sandheden er, at jeg og mine medarbejdere cyklede til toppen af Alpe d’Huez i sommers. Og så er jeg fritidshåndværker og kan bygge (næsten) alt!

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Det er at arbejde med mennesker og at have uforudsigelighed i hverdagen. Man ved aldrig, hvad dagen bringer (modsat hvad man skulle tro), når man arbejder som revisor.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Når det udtrykkes af kunden. Den gode dialog betyder alt for mig. Det er rart at have følelsen af, at kunden er tilfreds; det inspirerer mig.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Jeg gav engang et par råd til en ung musiker, som ville starte op selv. 1: Du kan lave penge på mange ting og 2: hav altid to konti, så du har penge til at betale moms og skat. De råd virker stadig og i dag, 10 år efter, har manden en sund forretning.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Fordi mange selvstændige selv vil have overblikket. Folk vil – og bør – da selv styre deres økonomi! Det giver selvtilfredsstillelse at vide, hvordan ens situation er. Jeg anbefaler altid folk at administrere deres økonomi selv.

6. Hvad drømmer du om?

At få mere tid til mine børn, så vi kan spille fodbold og gå i haven. Tiden er det mest afgørende for mig.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Det oplever jeg faktisk som noget konstant. Min økonomi er mit fundament i form af sikkerhed. Derfor kunne jeg uden store overvejelser tage mine børn med til Disneyland i sommers. Min økonomi er på plads, og det er en glæde (en drøm, om du vil) at give til andre.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Det, jeg synes er rigtig godt tænkt og anderledes, er faktisk grafikken. Den lette grafik giver et visuelt overblik, hvilket er med til at gøre regnskabet mere forståeligt for folk, der ikke ved noget om bogholderiprogrammer.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Fordi vi opnår mere sammen, og fordi vi kan lære af hinanden! Og så får jeg langt mere information ved at have adgang til min kundes data via Billy. Dermed kan jeg rådgive kunden endnu bedre.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det kræver meget, meget lidt forståelse for økonomi at komme i gang med at bruge programmet. Billy er jo ikke designet til koncerndirektører eller økonomifolk! Man har valgt at møde folk der, hvor de er.