"Det er fantastisk, at Billy er fuldstændigt papirløst"

- Kurt G. Nielsen

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

Sætter dine udfordringer i centrum

Jeg er revisor hos Beierholm Københavns. Afd. og har i mange år assisteret virksomheder og opstartsvirksomheder med regnskaber, bogføring og økonomiprogrammer. Jeg vil med glæde hjælpe dig, og du kan uden forpligtelse kontakte mig for en snak om dig og din virksomhed. Venlig hilsen Kurt G. Nielsen.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Kurt G. Nielsen
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Kurt G. Nielsen

29-10-2015

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At han er kedelig og tør! Sandheden er uden modifikationer. Men jeg opfatter bestemt ikke mig selv sådan! Jeg er en empatisk mand, der elsker udfordringer og samvær. Det bedste jeg ved, er at møde nye mennesker!

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

At møde mennesker og at løse problemer. Det er meget tilfredsstillende, at jeg altid kan se et konkret resultat af min rådgivning.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Når de ikke gør indsigelse mod en regning, og de ikke gør indsigelse mod min honorarsats – som jo ikke ligger i den laveste ende. Min rådgivning koster, men det er min klare opfattelse, at mine kunder synes, det er pengene værd.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Man skal sikre sig sine forsikringsforhold. Det gælder både ulykkes-, dødsfalds- og erhvervsevneforsikringer. Det er alfa omega at forsikre sig!

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Udgangspunktet er vel at få selvstændige til at interessere sig for økonomi, fordi de skal forstå, at kun de kan få et unikt overblik. Desuden bibringer Billy en lethed til at fakturere.

6. Hvad drømmer du om?

At være sund og rask. Så den drøm er i opfyldelse! Dertil kommer alt det andet, jeg elsker: min familie, at udvikle min virksomhed, vinterbadning, tennis, kajak og ikke mindst cykling.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Mine drømme går i opfyldelse, når jeg har styr på min økonomi.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Resultatsiden og momssiden fungerer rigtig godt. Det forstår en håndværker da! Og så har Billy en tekstmæssig forståelse. Jeg kan lide, at man ikke kalder det ’debet’ og ’kredit’.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Skattereglerne og momsreglerne er simpelthen for komplicerede. Den selvstændiges tid og kræfter er brugt bedst på at udvikle virksomheden – ikke på at have rod i regnskabet! Man skal hele tiden veje og måle sin kostbare tid.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Det er jo fantastisk, at man har udviklet et papirløst system! Man sparer tonsvis af papir – også på fakturaerne.