"Søg økonomisk sparring fra starten"

- Dennis Juel

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

Søg økonomisk sparring fra starten

Nem-revisor er den økonomiske sparringspartner for de små og mellemstore virksomheder. Nem-revisor yder service og assistance til din virksomhed i forbindelse med opstart og etablering, løbende rådgivning, bogføring, udarbejdelse af årsregnskaber og årsrapporter, oplæring i Billy samt optimering af administrative processor.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Dennis Juel
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Dennis Juel

30-04-2014

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At vi er nogle kedelige typer, som går meget op i kontrol. Nogle er næsten lige så bange for deres revisor, som de er for SKAT. Sandheden er, at vi er en økonomisk sparringspartner, som hjælper den selvstændige med at holde fokus på det, personen er god til.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Det er at hjælpe folk på vej – at give rådgivning, som skaber en merværdi for deres forretning. Det giver mig en tilfredsstillelse, når jeg kan hjælpe folk med at give dem et bedre økonomisk overblik, så de kan se vigtigheden af at følge med i deres økonomi.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Det er tit bare en fornemmelse, man har – og så selvfølgelig når de ringer og siger tak for hjælpen. Når der er god kemi, og kunden selv søger sparring, så ved jeg, at kunden har tillid til og er tilfreds med min rådgivning. Hvem ville spørge om hjælp hos en, man ikke havde tillid til?

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Få et møde med en revisor inden opstart. Mange revisorer tilbyder et gratis rådgivningsmøde, hvor man kan stille spørgsmål. Det er vigtigt at være forberedt på nogle af de forhindringer, du vil støde på – og derved undgå begynderfejl. Hvis ikke man fra starten er forberedt på alle de administrative opgaver, der følger med som selvstændig, så risikerer man at drukne i dem efter kort tid. Så søg faglig sparring fra start.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Det giver dig et overblik over dine indtægter og udgifter. Hvis ikke dit regnskabsprogram giver dig et overblik over din virksomheds økonomi, så er det ikke optimalt. Det er dét, som er forskellen på et godt og et dårligt regnskabsprogram.

6. Hvad drømmer du om?

At stifte familie og have tid til venner og familie. Derudover kører jeg på mountainbike og kitesurfer, så det er vigtigt for mig at have tid til andet end arbejde. Det drømmer jeg om at blive ved med at have.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Det er klart, at økonomisk sikkerhed giver noget frihed, men den har jeg kun opnået gennem hårdt arbejde og brug af mit netværk. Det er vigtigt at huske at trække på sit netværk, da det kan hjælpe med at skabe rammerne for økonomisk sikkerhed.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Fakturamodulet, da det gør det nemt og sjovt for brugerne at sende fakturaer ud til deres kunder. Det ligger bare lige til højrebenet! Kassekladden er jeg som revisor også stor fan af, da jeg synes, den er utrolig nem at bruge.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Det gør det så meget nemmere for brugeren at have en revisor, som kender hans regnskabsprogram. Det sparer kunden for en masse tid og penge, når kunden kan sparre med sin revisor om alt og i særdeleshed sit regnskabsprogram. Det sikrer, at alle taler samme ”sprog”!

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Den visuelle overflade gør det utroligt let for brugeren at navigere rundt i programmet og finde ud af, hvordan programmet fungerer. Det er det eneste regnskabsprogram, hvor jeg er tryg ved at lade kunden lave det meste af sin bogføring selv.