"Gør det du er god til!"

- Lasse Brandt

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

Service til en fornuftig pris

ReviPartner udarbejder årsregnskaber og årsrapporter for små og mellemstore virksomheder. Desuden tilbyder ReviPartner skattemæssig rådgivning til såvel små som store virksomheder.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Lasse Brandt
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Lasse Brandt

04-12-2013

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

De fleste tror, at vi er sådan nogle tørre typer, der sidder på kontoret 24 timer i døgnet og er ved at drukne i tal. Vi er selvfølgelig meget mere end det!

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Der er altid plads til nye udfordringer i mit job. Ja, faktisk er der ikke rigtigt nogen begrænsninger i mine daglige udfordringer og i forskelligheden af mine opgaver. Det giver en stor tilfredsstillelse.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Hvis folk kommer igen, ved man, at de er tilfredse. Det er heldigvis sjældent, at folk er utilfredse. 95 % af de nye kunder, vi får, kommer via eksisterende kunder, så på den måde ved vi, når folk er tilfredse, fordi de henviser nye kunder til os.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Gør det, du er god til! Det er afgørende, at du holder dig til din kernekompetence, så du kan skabe mere værdi for din virksomhed. Men husk også at få hjælp til det, som du ikke er så god til. Ellers sker fejlene.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Jo mindre revisoren skal lave for den selvstændige, jo billigere er ydelsen. Desuden giver et godt regnskabsprogram et virkelig fint overblik, og det er guld værd.

6. Hvad drømmer du om?

Om at få en endnu sundere forretning. På det personlige plan drømmer jeg om at få mere fritid. Men alt i alt er jeg nu meget godt tilfreds.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Ved at være realistisk og kigge nøje på mine tal. Så enkelt kan det siges.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Jeg synes, at det er dejligt nemt at lave momsafregning. Med Billy behøver man ikke at være bogholder for at forstå processen. Det – synes jeg – er rigtigt godt.

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Det smarte ved at bruge et regnskabsprogram er, at alle parter sparer tid. Hverken jeg eller min kunde behøver at ordne tingene fysisk; vi kan bare ”mødes” inde i programmet og overføre alle data til hinanden. Det er især attraktivt for den selvstændige med en lille virksomhed at spare tid!

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Billy skiller sig meget ud fra andre regnskabsprogrammer, fordi det er designet med henblik på selvstændige og ikke revisorer. Du behøver ikke at være regnskabskyndig for at bruge programmet. Det skaber en masse fordele for brugeren, at Billy’s Billing er så let at anvende.