"Nogle gange må man spørge sig selv, om man har behov for hjælp"

- Claus Nielsen

Billy-certificeret RevisorBilly-certificeret Revisor

Optimale økonomiløsninger

Hos RevisorHuset får du kompetent rådgivning inden for alle dele af din virksomheds administration og økonomi. RevisorHuset yder altid personlig rådgivning og hjælp til optimale økonomiløsninger.

Billy Regnskabsprogram premium revisor Claus Nielsen
Billy Regnskabsprogram og solid interview

Interview med Claus Nielsen

02-12-2013

1. Hvad er den hyppigste fordom om en revisor?

At man er kedelig og har en tør humor, men i øvrigt har totalt tjek på økonomien! Sandheden er, at det er spændende at være revisor! Jeg har et meget alsidigt job, hvor jeg møder mange forskellige mennesker hver dag.

2. Hvad er det bedste ved at være revisor?

Det at møde frisører, murere, mekanikere og fysioterapeuter. Der er ikke to dage, der er ens! Det lyder som en floskel, men det bedste er virkelig, at jeg møder så mange forskellige mennesker i min dagligdag.

3. Hvornår ved du, at en kunde er tilfreds?

Det finder jeg som regel først ud af, hvis vedkommende ikke er. Man kan selvfølgelig mærke, hvis folk ikke er tilfredse. Heldigvis møder jeg sjældent utilfredshed.

4. Hvad er dit bedste råd til en (nystartet) selvstændig?

Det lyder måske tørt, men det er vigtigt lige at stoppe op engang imellem og vurdere, om man har overblikket. Nogle gange må man spørge sig selv, om man har behov for hjælp. Selvstændige vil så gerne det hele selv, men det er en god idé at få hjælp til regnskabet.

5. Hvorfor gør et godt regnskabsprogram en forskel for selvstændige?

Hvis regnskabsprogrammet er let at anvende, har brugeren selv en naturlig interesse i at opdatere sit regnskab. Når det er let, så bruger man programmet oftere, og dét er nøglen; at have føling med sin økonomi på daglig basis. Mange selvstændige bruger deres kassekredit som indikator for, hvorvidt det går godt med deres forretning, og nogle gange kan det da også være en udmærket rettesnor, men det er nu engang bedre at holde øje i sit regnskabsprogram.

6. Hvad drømmer du om?

Jeg vil gerne have en større virksomhed. Vi er 16 personer i dag, men vi vil gerne være flere ”hoveder”. På det personlige plan drømmer jeg om at løbe et maraton på under tre timer. Det er dejligt med en individuel sport, som giver et dejligt afbræk i hverdagen.

7. Hvordan har du oplevet, at økonomisk sikkerhed har fået dine drømme til at gå i opfyldelse?

Jeg har altid haft et godt forhold til mit pengeinstitut, og derfor har jeg fx kunnet bygge et dejligt hus. Jeg er glad for, at vi har klaret os godt igennem finanskrisen, da mange jo har haft meget modgang.

8. Hvilken funktion i Billy synes du bedst om?

Når man logger ind på overbliksbilledet, får man et godt overblik. Den overskuelighed er efter min mening utroligt god. Her kan man fx se: ”Hov, jeg skal da vist have faktureret noget mere osv.”

9. Hvorfor er det vigtigt at samarbejde om økonomi?

Det er vigtigt at skabe et netværk, som er til gavn for alle parter. Men det er vigtigt at pointere, at vi ikke samarbejder for at tjene penge, men for at hjælpe hinanden – dér, hvor vi hver især er.

10. Hvorfor er Billy Danmarks letteste regnskabsprogram?

Fordi det er nemt at gå til. Der er ikke nogen forvirrende ikoner. Man har skåret ind til benet; der er kun de funktioner, som den selvstændige har brug for. Det er meget intuitivt, og tingene hedder det, som en almindelig selvstændig ville kalde dem.