Billy og 360 Business Tool

Dato:1. april 2022
Læsetid:1 minut

Virksomheden 360 Business Tool giver dig en komplet løsning, der indeholder alle de funktioner, du som virksomhedsejer har brug for.

De har CRM, time/sag, tidsregistrering, tilbudsgivning, budgettering, fakturering, marketing, nyhedsbreve og meget mere.

Modulopbygget så du kan starte simpelt og slå flere moduler til, efterhånden som din forretning vokser.

Opret API-nøgle i Billy

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og indtaster den derefter hos 360 Business Tool.

I Billy kan du nemt oprette en API-nøgle ved at følge vores guide. Vi har også lavet en video hvor vi forklarer hvordan du opretter en API-nøgle:

Opsætning af integrationen til 360 Business Tool

• Klik ind på program
  • Vælg Indstillinger
  • Vælg Integrationer
  • Sæt flueben ved Integration til regnskabssystem
  • Vælg Billy
  • Indtast API-nøglen fra Billy

Din integration er nu klar og du har mulighed for at overføre fakturaer, produkter og kontakter fra 360 Business Tool.