Integrer med 360 Business Tool

Oliver Storm Pallesen

16. november 2015

Virksomheden 360 Business Tool giver dig en komplet løsning, der indeholder alle de funktioner, du som virksomhedsejer har brug for.

De har CRM, time/sag, tidsregistrering, tilbudsgivning, budgettering, fakturering, marketing, nyhedsbreve og meget mere.

Modulopbygget så du kan starte simpelt og slå flere moduler til, efterhånden som din forretning vokser.

Læs mere her

I denne artikel vil vi vise, hvordan du opsætter Billy med 360 Business Tool.

Først opretter vi en API nøgle i Billy, som vi indtaster inde hos 360 Business Tool.

Find API nøgle

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgler
  • Klik Opret adgangsnøgle
Integration med 360businesstool
  • Skriv navn
  • Klik Opret
Integration med 360businesstool
  • Husk din adgangsnøgle
Integration med 360businesstool

Indsæt API nøgle hos 360 Business Tool

• Klik Program
  • Vælg Indstillinger
Integration med 360businesstool
  • Vælg Integrationer
  • Sæt flueben ved Integration til regnskabssystem
  • Vælg Billy
  • Indtast API nøglen
Integration med 360businesstool

Din integration er nu klar og du har mulighed for at overføre fakturaer, produkter og kontakter fra 360 Business Tool.

Integrationen er blevet udviklet af 360 Business Tool

Integration med 360businesstool