Ændring af valutakurs på faktura

Oliver Storm Pallesen

16. marts 2017

Når du opretter en faktura med udenlandsk valuta, vil der opstå en difference, hvis valutakursen ændrer sig i fra udstedelse til betaling af fakturaen. For at løse problemet, så bogføringen stemmer overens med din kontoudvikling, kan du ændre i valutakursen, når du registrerer betalingen.

Sådan gør du

• Gå til Fakturaer
  • Vælg den konkrete faktura, hvor der du skal ændre valutakursen
  • Vælg Registrer betaling
  • Herefter kigger du på din bankkonto, hvor du kan se det eksakte beløb, der er overført, og du ændrer valutakursen ved at klikke på ikonet med den låste hængelås

Har du spørgsmål til ændre af valutakurser, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.