Bankopdatering i Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

27. maj 2015

I Billy har vi gjort det lettere og mere overskueligt at få et overblik over alle sine bankkonti og deres saldoer. Og inde under Regnskab, har vi add’et en ny sektion ved navn Bankkonti.

Hvis du har flere bankkonti, vil sektionen vise et overblik med en kasse for hver af dine bankkonti med banklogo, navn og balance.

Klikker du på Vis konto, kommer du ind til selve bankens kontoudtog.

Kontoudtoget viser de posteringer, du har bogført ind på Billy-kontoen. Dette kontoudtog har vi gjort mere brugervenlig end de sædvanlige, da der er ingen svære bogføringstekniske termer dsv. ingen debet og kredit.

Til højre står bankens saldo og betalingsinformationer, samt har vi tilføjet et logo, hvis du har valgt at tilknyttet kontoen til en bestemt bank. Dette kan du selv kan gøre ved at klikke Mere og Ret konto.

Muligheden for at synkroniser banken er der stadig. Du klikker bare på Synkronisér knappen, og nu kan du let og hurtigt gå frem og tilbage imellem synkroniseringen og bankkonto, for at se de ændringer du har lavet i bankafstemningen.