Opret betalingsmetoder

Oliver Storm Pallesen

1. august 2016

Infomation

Du har mulighed for at oprette alle de forskellige betalingsmetoder du tilbyder dine kunder, samt let vælge imellem dem, når du opretter fakturaer i Billy. Under Indstillinger og menupunktet Betalingsmetoder, kan du hurtig tilføje nye betalingsmetoder, som du derefter let kan vælge når du opretter fakturaer.

Lige nu understøtter vi betalingsmetoderne:

• Bankoverførsel
  • Kontant
  • Check
  • Stripe
  • Anden

På sigt vil der komme mobilpay, FI-kort og en masse andre.

Eksempel

Hvis vi skal prøve at lave en betalingsmetode, det kunne fx være dine betalingsoplysninger fra banken. Så hvis vi er inden under Betalignsmetoder, går vi ind og vælger bankoverførsel.

Her vælger vi hvilken konto, der skal bruges samt hvilke betalingsoplysninger, der skal være oplyst på fakturaen.

Du har også mulighed for at definere, om den betalingsmetode du opretter, skal være den som den foreslår som standard, når du opretter fakturaer.

Når du har tjekket om det hele ser fint ud, klikker du blot gem.

OBS – det skal nævnes, at hvis du fx at 2 bankkonti, som du vil lave betalingsmetode til, skal du oprette en betalingsmetode pr. bankkonti.

Når du så opretter en faktura, kan du se at betalingsmetoden står nede i bunden.

Du kan hurtigt redigerer eller tilføje andre betalingsmetoder ved at klikke på rette ikonet og fjerne eller sætte flueben i de forskellige betalingsmetoder.

Valutaopsætning

Du kan opsætte det sådan, at fakturaen automatisk bliver påført en bestemt betalingsoplysning, hvis fakturaen bliver oprettet i en bestemt valuta.

Dette gør du ved at klikke på Vis valutaindstillinger.

Klik derefter på Tilføj valutaindstilling.

Her efter kan du sige, hvilken betalingsmetode der skal bruges til en bestemt valuta.

Det skal noteres, at du skal have oprettet betalingsmetoden først.