Betalingsmetoder

Nicolai Hofsø

2. december 2017

Betalingsmetoder

Du kan let og gnidningsfrit skifte mellem dine forskellige betalingsmetoder i Billy.

Du kan eksempelvis vælge mellem dine forskellige erhvervskonti (med forskellige bankoplysninger), kontantindbetalinger og betaling med checks.

Du kan også rette i dine allerede oprettede bankkonti, hvor du eksempelvis kan udskifte din banks kontooplysninger.

Med udgangspunkt i ovenstående billede, vil jeg her gennemgå, hvordan betalingsmetoder fungerer:

1. Du kan selv vælge hvilke kontooplysninger, der som standard skal komme på fakturaen og rette i dine kontooplysninger.
  2. I øverste højre hjørne kan du oprette en betalingsmetode. Dette kunne f.eks være en udenlandsk bankkonto, hvis du har sådan en.
  3. Under “Vis valutaindstillinger” kan du oprette regler for hvilken bankkonto, der skal være på fakturaen, afhængig af hvilken valuta der vælges på fakturaen.

Jeg vil herunder vise, hvordan en konto i USD automatisk får amerikanske kontooplysninger på, når der udstedes en faktura i USD.

Det første du skal gøre, er at vælge “bankoverførsel”.

Dernæst indtaster du de kontooplysninger, du ønsker.

Efterfølgende kan du gå ned i "Vis valutaindstillinger". Her kan du vælge, at få vist de amerikanske kontooplysninger på fakturaen, når der udstedes en faktura i USD.

Du kan nu se, at der som standard bliver brugt amerikanske kontooplysninger, når fakturaen udstedes i USD. Du kan dog også manuelt vælge hvilke kontooplysninger, der skal benyttes.

Afslutningsvis kommer de amerikanske betalingsoplysninger på fakturaen, så dine kunder kan lave en indbetaling på den korrekte konto.

Der er mange muligheder under “Betalingsmetoder”, og funktionen kan også benyttes, hvis man har forskellige danske bankkonti, der skal fremgå på bestemte fakturaer.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på chatten, pr. telefon på 60 24 60 24 eller på billy@billy.dk.