Sådan sætter du kontooplysninger på dine fakturaer

Oliver Storm Pallesen

24. april 2014

Din faktura skal indeholde dine bankoplysninger, så at din kunde ved hvilket kontonummer du ønsker pengene overført til.

For at få dine bankoplysninger oplyst på din faktura, skal du indtaste/rette oplysningerne i din bankkonto i Billy.

• Vælg Regnskab
  • Vælg Kontoplan
  • Find din bankkonto
  • Klik Ret konto
  • Til højre står dine betalingsoplysninger
  • Udfyld banknavn
  • Registreringsnummer
  • Kontonummer
  • Skriv evt. SWIFT og IBAN
  • Klik Gem konto
  • Dine betalingsoplysninger vil nu blive vist på dine fakturaer
  • Med et klik kan din kunde betale direkte fra din faktura. Her kan du læse mere om hvordan du gør brug af Online Kortbetaling