Vedhæfte bilag på eksisterende postering

Oliver Storm Pallesen

8. september 2015

Har du ikke fået vedhæftet et bilag på en postering, kan du let finde posteringen igen og vedhæftet bilaget.

Først skal du finde posteringen eller transaktionen, som vi kalder det i Billy. Det kan du enten gøre ved at gå ind i Regnskab > Transaktioner og søge efter den der.

Ellers hvis du kan huske, hvilke konti du bogførte på, kan du gå Regnskab > Kontoplan > klik på kontoen og finde transaktionen.

Når du har fundet transaktionen, klikker du ind på den og vælger Mere > Ret vedhæftet filer.

Nu kan du uploade dit bilag og gemme ændringen.