Sådan bogfører du lønrefusion i Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

10. juni 2014

Du kan få kompensation, hvis en af dine medarbejdere bliver alvorligt syg. Du kan læse et mere detaljeret blogindlæg om dette emne her. Der kan du se, hvilke krav du skal overholde for at få lønrefusion, og hvilke ting du skal være opmærksom på.

For at registrere i Billy, at du modtager lønrefusion, skal du først oprette en konto for refusionen og derefter lave en manuel postering af, at du har modtaget penge fra kommunen på din bankkonto.

Oprettelse af konto

• Vælg Regnskab
  • Vælg Kontoplan
  • Klik Opret konto
  • Skriv Lønrefusion under navn
  • Skriv Modtagelse af lønrefusion under beskrivelse
  • Vælg Andre indtægter
  • Vælg momssatsen Momsfrit, da vi har med løn at gøre
  • Klik Gem konto

Opret manuel postering

• Vælg Regnskab
  • Vælg Transaktioner
  • Klik Ny transaktion
  • Vælg Manuel transaktion
  • Vælg dato
  • Skriv Modtagelse af lønrefusion under beskrivelse
  • Vælg kontoen Lønrefusion og skriv beløbet under kredit
  • Vælg din bankkonto og skriv beløbet under debet
  • Klik Godkend
  • Nu har du registreret, at du har modtaget lønrefusion fra din kommune.

Klik her for at se, hvornår du kan få fradrag ved køb af mad.