Paypal-overførsel

Oliver Storm Pallesen

20. maj 2014

Når du anvender PayPal til at modtage kundeindbetalinger, skal du i visse tilfælde betale et gebyr for at flytte pengene fra en konto til en anden. Når du overfører pengene til din bankkonto, skal du lave en postering i Billy med det fulde beløb minus gebyret. Denne postering vil så vise, at du har modtaget et beløb, hvorefter det fulde beløb minus gebyret er overført på din bankkonto.

Vi vil vise et eksempel, hvor vi har overført 10.000 kr. fra vores PayPal-konto til vores bankkonto, og Paypal har taget 342,60 kr. i gebyr.

Opret kassekladde

• Vælg Regnskab
  • Klik Kassekladde
  • Tilføj 3 linjer ved at klikke på pilen til højre

Første linje:

• Vælg dato
  • Vælg din Paypal-konto
  • Sæt beløbet under kredit

Anden linje:

• Vælg bankgebyrer
  • Sæt gebyret under debet

Tredje linje:

• Vælg din bankkonto
  • Sæt det overførte beløb under debet
  • Klik Godkend alle
  • Når du har klikket på Godkend Transaktioner registrerer Billy, at du har lavet en overførsel mellem din Paypal-konto og din bankkonto og betalt et gebyr.

Klik her for at læse hvordan du tilføjer fragt på dine fakturaer