CSV-fil fra Arbejdernes Landsbank

Oliver Storm Pallesen

29. april 2014

For at du kan lave en bankafstemning mellem din bank og Billy, har du brug for en CSV fil. I denne hjælpe artikel vil vi vise, hvorhenne i Arbejdernes Landsbank du finder og downloader CSV filen. Hvis du vil se, hvordan selve bankafstemningen foregår, kan du læse en artikel om det her.

Hent CSV fil

• Log ind på Arbejdernes Landsbank
  • Vælg Konti og posteringer
  • Vælg Gem posteringer som fil
  • Vælg konto
  • Klik Hent kun postering, der ikke tidligere er eksporteret
  • Vælg dato
  • Vælg filformatet CSV (Kommasepareret)
  • Klik Næste
  • Vælg fil navn
  • Vælg placering af filen
  • Klik Ok
  • Du har downloadet CSV filen og kan nu lave en bankafstemning. Hvordan dette skal gøres kan du læse her.