Sådan laver du bankafstemning med en CSV-fil fra Danske Bank

Oliver Storm Pallesen

30. april 2014

For at du kan lave en bankafstemning mellem din bank og Billy, har du brug for en CSV fil. I denne hjælpe artikel vil vi vise, hvorhenne i Danske Bank du finder og downloader CSV filen. Hvis du vil se, hvordan selve bankafstemningen foregår, kan du læse en artikel om det her.

Hent CSV fil

• Log ind på Danske Bank
  • Vælg din konto
  • Vælg perioden
  • Scroll helt ned i bunden af browseren
  • Klik på Gem som fil
  • Vælg hvilken placering på din computer filen skal have
  • Klik Ok
  • Du har downloadet CSV filen og kan nu lave en bankafstemning. Hvordan dette skal gøres kan du læse her.