Hent CSV-fil fra Vestjysk Bank - Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

29. april 2014

For at du kan lave en bankafstemning mellem din bank og Billy, har du brug for en CSV fil. I denne hjælpe artikel vil vi vise, hvorhenne i Vestjysk Bank du finder og downloader CSV filen. Hvis du vil se, hvordan selve bankafstemningen foregår, kan du læse en artikel om det her.

Hent CSV fil

• Log ind på Vestjysk Bank
  • Vælg Konti og posteringer
  • Klik på Gem postering som fil
  • Fjerne markeringen Hent kun ikke tidligere eksporterede posteringer
  • Vælge datoen for den periode, du vil hente dine posteringer
  • Vælg filformatet CSV (kommasepareret)
  • Klik på Næste
CSV fra Vestjysk Bank
  • Klik på Gennemse og vælg den ønskede placering på din pc
  • Klik OK
CSV fra Vestjysk Bank
  • Du har downloadet CSV filen og kan nu lave en bankafstemning. Hvordan dette skal gøres kan du læse her.