Dandomain integration, se hvordan du gør i Billy Regnskabsprogram

Oliver Storm Pallesen

24. februar 2015

Du har mulighed for at sætte Billy op med Dandomain. Dandomain er en hosting virksomhed, som også tilbyder webshops. Integrationen med Billy kan gøre, at din omsætning fra webshoppen bliver bogført automatisk ind i Billy.

Få integrationen

For at få integrationen til at virke, skal du først oprette en API-nøgle i Billy og en nøgle hos Dandomain, som du derefter linker sammen inde hos Storebuddy.

Oprettelse af API nøgle hos Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv Dandomain under navn
  • Klik Opret
  • Gem din Billy API nøgle

Oprettelse af API nøgle hos Dandomain

• Vælg Indstillinger
  • Vælg API adgange
  • Klik Tilføj ny gruppe
  • Skriv Storebuddy i navn og angiv rettigheder, som angivet herunder
  • Klik afslutningsvist på Gem
  • Vælg Tilføj ny bruger
  • Angiv Storebuddy i navn,
  • Dobbeltklik på Storebuddy under Grupperelationer, så det står under Valgte grupper
  • Klik afslutningsvist på Gem
  • Gem din Dandomain nøgle

Opsætning af integrationen

• Log ind hos Storebuddy
  • Vælg Salgskanaler
  • Klik Tilføj salgskanal
  • Vælg Dandomain
  • Indtast din Shop-url
  • Indtast Dandomains API nøgle
  • Klik Gem

Hvis du ikke har tilføjet Billy under bogføring, så skal du også tilføje den.

• Klik Bogføring i hoved-menuen.
  • Klik på Billy App-ikonet
  • Vælg opsætningsniveau

Opsætningsniveau handler om hvilke konti, Storebuddy skal bogføre på. Hvis du allerede oprettet de forskellige konti, anbefaler vi, at du vælger Avanceret opsætning ellers brug Simpel opsætning.

• Vælg salgsplatform
  • Indtast API nøglen fra Billy
  • Klik Gem

Integrationen er nu opsat og samtlige ordrer fra din webshop vil fremadrettet bliver oprettet som fakturakladder i Billy. Selve overførelsen sker minimum hver 15 minut.

Integrationen er blevet udviklet af Storebuddy