Sådan bogfører du delbetaling af faktura i Billy

Oliver Storm Pallesen

13. februar 2014

Af forskellige årsager kan dine kunder vælge at delbetale de fakturaer, du sender dem. Det vil sige, at de betaler fakturaerne á flere omgange.

• I denne artikel viser vi dig hvordan du bogfører en delbetaling af en faktura

Vælg den pågældende faktura

Der er to måder du kan finde din faktura på:

• Søg i søgefeltet
  • Søg efter fakturanummeret eller kundens navn
  • Når du har fundet fakturaen kan du klikke på den

Eller

• Vælg Faktura
  • Klik på den pågældende faktura
  • Klik på Registrer betaling
  • Indtast det betalte beløb
  • Når du har indtastet det betalte beløb, vil Billy spørge dig hvad forskellen skyldes, hvor du vælger muligheden Betalt for lidt
  • Til sidst skal du trykke på Registrer betaling for at godkende delbetalingen.
  • Gå ind på den pågældende faktura, for at se det betalte beløb og det resterende beløb.
  • Du har nu bogført en delbetaling af en faktura.
  • Når kunden betaler det resterende beløb kan du finde fakturaen og registrere det manglede beløb.

Klik her for at se hvordan du registrerer tilbagebetaling af privat udlæg.