Information om dit abonnement

Trine Bentkjaer

1. februar 2014

I Billy har du en oversigt over dit abonnement, hvor du kan se dine betalte fakturaer og kommende betalinger. Her kan du indtaste dine kortoplysninger, samt indtaste nye kortoplysninger, hvis du ønsker at skifte til et andet kort.

• Vælg først Indstillinger
  • Vælg Abonnement
  • Du har nu et overblik over dit abonnement og over, om du betaler månedligt eller årligt. Her kan du også se dine fakturaer for abonnementet, samt det betalingskort, du har tilknyttet.
  • Klik på Indtast nye kortoplysninger, hvis du ikke har tilknyttet et betalingskort endnu. Det er kun muligt at indtaste ét betalingskort.

• Her kan du også ændre kortoplysninger, hvis du ønsker at betale med et andet kort.

• Husk at du kan spare penge, hvis du betaler årligt i stedet for månedligt.

• For uddybet guide til at indtaste kortoplysninger se her.