Bogføring af regning fra Facebook

Oliver Storm Pallesen

9. maj 2014

Bruger du Facebook til at lave awareness om din virksomhed, og tager du imod Facebooks tilbud om at booste dine opslag? Så vil Facebook sende dig en faktura opgjort efter, hvor mange profiler der har set dit opslag.

For at registrere regningen fra Facebook, skal du først oprette Facebook som en kontakt. Her skal du være opmærksom på, at Facebook udsteder regninger fra Irland. Derefter kan du oprette regningen og vælge den rigtige momssats.

I denne artikel vil vi vise, hvordan du registrerer, at du har fået en regning på 149,51 kr. fra Facebook.

Oprettelse af kontakt

• Vælg Kontakter
  • Klik Opret kontakt
  • Skriv Facebook under navn
  • Vælg Irland under land
  • Klik Gem

Registrering af regning

• Vælg Regninger
  • Klik Opret regning
  • Vælg Facebook som leverandør
  • Vælg udgiftskategorien Reklamer og markedsføring
  • Vælg momssatsen Køb af ydelser i andre EU-lande
  • Skriv det fulde beløb under Inkl. Moms
  • Upload bilag
  • Klik Godkend
  • Nu har du registreret, at du har fået en regning på 149,51 kr. fra Facebook.

Klik her for at se hvordan du håndterer daglige kasserapporter.