Faktura i flere rater

Anders Brasholt Ørbæk

13. januar 2020

Hvis du har en kunde, der gerne vil betale din faktura af flere omgange, har du mulighed for at oprette en faktura, hvor du løbende kan godkende de betalinger, som kunden indbetaler.

På den måde har din kunde altid mulighed for at betale din faktura af flere omgange. Desuden får et overblik over hvilke fakturaer, der er betalte, ubetalte eller forfaldne, så du altid kan holde styr på dine fakturaer.

Nedenfor kan du se, hvordan du kan lave rate-betalinger i Billy’s regnskabsprogram.

Følg guidens skridt for at lave rate-betalinger

• Log på din Billy konto
  • Vælg Faktura i venstre menuen
  • Opret en ny faktura
  • Send din faktura med fulde beløb
  • Når du modtager en betaling, som er mindre end beløbet på fakturaen, trykker du på Registrer betaling.
  • Efterfølgende skriver du beløbet, som du har modtaget af kunden, f.eks. 50 kr.
  • Så spørger Billy Vælg, hvad differencen skyldes, og så kan du vælge Betalt for lidt.
  • Sådan fortsætter du, indtil du har modtaget hele betalingen.