Fjerne gamle posteringer i Billy

Oliver Storm Pallesen

25. marts 2015

Hvis du har nogle gamle posteringer fra tidligere regnskabsår eller måned, som du ikke længere vil have stående i bankafstemningen, fordi du ved at det stemmer i forvejen, kan du let fjerne dem.

På nedestående billede kan du se, at vi har 2 posteringer fra 2014.

Bankafstemning

Disse posteringer vil vi gerne have fjernet, så vi kun har 2015 posteringer tilbage liggende under ”Ikke afstemte posteringer”. For at gøre det går du:

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Programindstillinger
  • Vælg en startdato for Bankafstemningsindstillinger
  • Klik Gem
Tilføj kontaktperson

Og nu kan du se, at alle posteringerne før den dato ikke længere er under bankafstemningen.

Tilføj kontaktperson