Hvordan frakobler jeg BankConnect og tilkobler Nordic API Gateway?

Michael Boman Hvid

7. januar 2020

Hvordan frakobler jeg BankConnect og tilkobler den nye bankintegration gennem Nordic API Gateway?

Da BankConnect ikke længere bliver undstøttet i Billy er det nu muligt at tilkoble til Nordic API Gateway i stedet for, hvilket er en nem og brugervenlig måde at få dine banklinjer med ind i Billy helt automatisk.

Herunder er der en trin for trin guide, som viser, hvordan man frakobler BankConnect og tilkobler til Nordic API Gateway.

• Gå til Regnskab
  • Tryk på Bankkonti
  • Tryk på Indstillinger
  • Tryk på Afbryd forbindelse
  • Tryk på OK
  • Tryk nu på Forbind til min bankkonto
  • Slå Bankintegrationen til
  • Vælg din bank (Husk at vælge den korrekte bank angående, om du har en privat eller erhvervskonto)

Nu skal du logge ind på din Netbank. Det skal du enten gøre med Nem-ID på deres hjemmeside eller med et Mobil-app login. Dette er forskelligt alt efter, hvilken bank du har.