Sådan nulstiller du dit regnskab

Billy regnskabsprogram forfatter Billy regnskabsprogram forfatter

Trine Bentkjaer

1. februar 2014

Hvis du lige er begyndt med dit regnskab, og af ene eller anden grund gerne vil starte forfra, kan du nulstille dit regnskab.

  • Gå ind under Indstillinger i nederste venstre hjørne
Slet eller nulstil dit regnskab
  • Vælg nu Nulstil regnskab
Slet eller nulstil dit regnskab
  • Vælge hvilke punkter du vil nulstille. Har du først nulstillet dit regnskab, kan du ikke fortryde
Slet eller nulstil dit regnskab
  • Bekræft din endelig beslutning om at slette regnskabet for at slette din data permanent
Slet eller nulstil dit regnskab
Prøv gratis i 30 dage
Prøv Billy Prøv selv at indtaste en regning