Sådan nulstiller du dit regnskab

Trine Bentkjaer

1. februar 2014

Hvis du lige er begyndt med dit regnskab, og af ene eller anden grund gerne vil starte forfra, kan du nulstille dit regnskab.

  • Gå ind under Indstillinger i nederste venstre hjørne
  • Vælg nu Nulstil regnskab
  • Vælge hvilke punkter du vil nulstille. Har du først nulstillet dit regnskab, kan du ikke fortryde
  • Bekræft din endelig beslutning om at slette regnskabet for at slette din data permanent
Prøv gratis i 30 dage
Prøv Billy Prøv selv at indtaste en regning