Importer dine produkter fra C5-online til Billy

Oliver Storm Pallesen

16. oktober 2015

Du har muligheden for at importere dine produkter fra C5 - online til Billy. Dette bliver gjort ved, at hente dine produkter ned i et bestemt format, og importere dem til Billy. Formatet hedder CSV, hvilket er en tekst-fil med kommaseparerede værdier, som generelt bruger dataoverførsel mellem databaser.

For at importere produkterne fra C5 - online, skal vi først hente filen fra C5, gemme dem som Excel-fil, rette en smule i den, gemme som CSV-fil og til slut importere til Billy.

Hent produkter fra C5

Vi skal have fat i en Excel-fil for alle dine produkter.

For at få fat på den, går vi til:

• Vælg Lager
  • Klik Åben i Excel
Import af produkter

Nu har du filen i Excel.

Import af produkter

Her skal vi rette lidt i filen:

• Ret Beskrivelse til Navn
  • Indsæt en kolonne Kontonr. og sæt hvilken konto produktet skal bogføres ind på
  • Indsæt en kolonne Momskode (skal være et gyldigt forkortelse fra en momsregel - se dem under indstillinger - momssatser)

Et eksempel kunne se sådan her ud:

Import af produkter

Denne fil skal vi have gemt i CSV-format.

• Filer
  • Gem som
  • Vælg et sted på din computer hvor du vil gemme filen
  • Vælg CSV (semikolonsepareret) som filtype
  • Klik Gem
Import af produkter

Import til Billy

For at importere produkterne går vi:

• Indstillinger
  • Produkter
  • Mere
  • Importér produkter
Import af produkter

Her uploader du filen og så vil produkterne automatisk blive oprettet.

Import af produkter

På denne måde kan du altså let importere dine produkter fra C5 - online.