Importer dine produkter til Billy

Oliver Storm Pallesen

18. september 2015

Du har muligheden for at importere dine produkter fra et andet system til Billy, samt eksportere dem ud af Billy. Dette bliver gjort gennem et bestemt format. Formatet hedder CSV, hvilket er en tekst-fil med semikolonseparerede værdier, som generelt bruger dataoverførsel mellem databaser. CSV-filen skal være med nogle forudbestemte værdier. Hvilke forhold du skal være opmærksom på, bliver beskrevet i denne artikel.

Krav

Importen er meget fleksibel, og import-filen kan indeholde de kolonner som passer dig eller dit system. Det eneste krav er at:

• Første række er overskrifter
  • Der skal være en kolonne med navnet Name eller Navn

Format

Disse headere kan importen læse:

• Produktnr.

• Navn (Skal udfyldes)

• Pris

• Kan også defineres med forskellige valuta, e.g.
  • EUR Pris

• Leverandørs Produktnr.

• Momskode (skal være et gyldigt forkortelse fra en momsregel - se dem under indstillinger - momssatser)

• Kontonr. (skal være et gyldigt kontonummer)

• Arkiveret

• Ja
    • Nej

Et eksempel på en Excel-fil kan se sådan her ud:

Import

For at importere produkterne, går vi til:

• Indstillinger
  • Produkter
  • Importer kontakter

Her kan du uploade din CSV-fil og importere varene.