Bogføring af importspecifikation

Oliver Storm Pallesen

25. marts 2014

Hvis du ønsker at købe varer fra et land uden for EU, skal du være importregistreret. Du skal have et EORI-nummer og dette tildeles automatisk, hvis din virksomhed er registreret for import/eksport. Du kan importregistrere din virksomhed på Virk.dk: Importregistrering Du kan læse mere om reglerne angående køb af varer i udlandet hos skat.dk import af varer fra 3. lande

Sådan laver du en importspecifikation i Billy:

• Vælg Regnskab
  • Vælg Transaktioner
  • Klik på Opret ny transaktion
  • Klik på Manuel transaktion
  • Indstil dato og skriv Importspecifikation i beskrivelsesfeltet
  • I den første linje vælger du kontoen Moms af varer køb i udlandet og sætter beløbet i Kredit
  • I den anden linje vælger du kontoen Købsmoms og sætter beløbet i Debet.
  • Her har du også mulighed for at vedhæfte PDF eller billede.
  • Klik på Godkend

Klik her for at læse en hjælpeartikel omkring hvordan du håndterer udenlandske regninger.