Integration med Rykkerportalen inkassoservice

Oliver Storm Pallesen

19. juni 2015

Formår du ikke selv at følge op på dårlige betalere, eller er nødt til at betale i dyre domme for, at et advokatfirma følger op på hver enkelt ubetalte regning. Så er integrationen med Rykkerportalen noget for dig.

I Billy er det muligt at sætte Billy op med Rykkerportalen. På den måde kan du let hente dine overskredne faktura i Billy over til Rykkerportalen og starte en inddrivelsesprocess.

Få integrationen

Oprettelse af API nøgle i Billy

• Vælg Indstillinger
  • Vælg Adgangsnøgle
  • Klik Opret adgangsnøgle
  • Skriv Rykkerportalen under navn
  • Klik Opret
  • Gem din API nøgle

Oprettelse hos Rykkerportalen

• Gå ind på din profilside (klik på Profil knappen i øverste højre hjørne)
  • Her skal du finde feltet Adgangsnøgle til Billy, og klikke på feltet til højre med teksten om
  • I det indtastningsfelt der kommer frem, indsætter du API nøglen fra Billy

Nu er Rykkerportalen klar til at hente udløbne fakturaer, så du "kun" behøver koncentrere dig om at udføre dit arbejde, fakturere kunderne, og bogføre indbetalinger. Vi tager os af de mere besværlige inddrivelser.

BEMÆRK: Rykkerportalen checker dagligt med dit økonomisystem om der sker ændringer af faktura status. Det betyder at de kontakter dig, i tilfælde af at din kunde har betalt, men du har glemt at advisere Rykkerportalen om at fakturaen er lukket. Dette sikrer imod at Rykkerportalen udsender rykkere til dine kunder, hvis de allerede har betalt direkte til dig.

Integrationen er blevet udviklet af Rykkerportalen